La setmana passada l’Espai Socioeducatiu per a Infants i Joves, Trencaclosques, va tancar el curs, el 17 de juny, amb una festa amb jocs, música, pica-pica i molta aigua pels més petits i els mitjans van celebrar igual el fi de curs dijous 20 de juny.

Els joves van decidir fer una sortida al Jumping de Mataró, dinar tots junts i anar a la platja. Ells mateixos van participar en l’organització de la sortida, i durant el darrer mes han muntat paradetes a les portes de les escoles per finançar-la.

El Trencaclosques és un servei municipal destinat a l’acompanyament socioeducatiu, el suport emocional i la prevenció social per a nens i joves entre 5 i 16 anys. Enguany ha atès 23 infants i ha canviat d’ubicació (a darrera l’Ajuntament) i d’educadora referent.

Més info: cliqueu aquí.

Comments

Comments are closed.