dialogo-voces

 

L’espai “Famílies Parlem” és un espai pensat perquè les famílies de Vilanova tinguin un espai de trobada, de debat i d’intercanvi.

El Grup Motor de l’Eduxarxa410 i la Comissió de Famílies en Xarxa van idear aquest espai per a fomentar la relació entre famílies, el debat, el respecte i les ganes de créixer com a pares i mares.

L’Ajuntament de Vilanova ha donat suport a la idea i ha comptat amb la col·laboració dels responsables de l’Esplai Terra de Lleure, l’Ester i el Xavi, per a dinamitzar aquests debats.

El primer debat “Famílies parlem” serà el proper dijous 26 de gener a les 19h a Cal Trempat i parlarem sobre els regals de Reis i de Nadal: la idea és parlar, sense jutjar a ningú, sobre com cada família organitza el xou dels regals, parlarem de la quantitat de regals, joguines i objectes que reben els nens i nenes, l’impacte que té aquesta quantitat i sobretot del sentit que te tot plegat. En la segona part, pensarem com acompanyarem els nostres fills i filles a pair l’abundància i la sobreestimulació del Nadal, i com els podem ajudar a formular desitjos i objectius personals i realistes i a mantenir la il·lusió i els somnis.

Esperem que la trobada sigui ben acollida per les famílies de Vilanova i que tothom qui vulgui s’apropi a Cal Trempat el dijous 26 de gener a les 19h per a, simplement, parlar i escoltar amb respecte i curiositat.

Bon any a tothom!

EduXarxa410

 

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.