L’Ajuntament va visitar l’equip docent de les escoles d’infantil i primària vilanovines

En aquestes trobades l’Ajuntament explica tots els serveis i recursos locals disponibles per a l’ús educatiu. També els va entregar un dossier que inclou tota la informació local rellevant.

Els claustres de l’Escola La Falguera i de l’Escola Mestres Munguet-Cortés van obrir les portes per rebre, el 19 de setembre i el 3 d’octubre de 2018 respectivament, una representació de l’Ajuntament que incloïa l’alcaldessa, Yolanda Lorenzo, el regidor d’Ensenyament, Sergi Ruiz, i set tècnics i tècniques referents de diferents àrees i serveis municipals: Ensenyament, EduXarxa410, Serveis socials, Espai Socioeducatiu El Trencaclosques, Spai Jove i el Crític (el pla de prevenció de consum de drogues i pantalles).

Durant la presentació es va destacar la figura docent com a element clau del treball de col·laboració entre professionals en tres aspectes:

  1. promoure l’arrelament dels infants a l’entorn mitjançant la visita i l’ús en les activitats d’aula dels recursos naturals, culturals, socials i equipaments de Vilanova;
  2. motivar una relació de tu a tu amb el personal tècnic municipal amb derivacions d’alumnes, consultes, demandes de suport o simplement coneixent l’opinió dels i de les mestres;
  3. i participar en les activitats, xerrades, trobades que promou el municipi.

I, sobretot, es va valorar seguir comunicant, informant i fent partícips a tots els agents educatius del municipi per tal de millorar l’atenció educativa que oferim tots plegats a la ciutadania.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.