Aquesta setmana els infants i adolescents del Trencaclosques han pogut gaudir de l’arribada del Nadal. Han fet cagar el tió, algun d’ells per primera vegada! I hem conegut aquesta tradició tan nostrada i curiosa i sempre difícil d’explicar als nouvinguts. Han rebut joguines, jocs de taula i llibres per ampliar la biblioteca del Trencaclosques. També han rebut un collage de fotos que els ha permès rememorar moltes de les activitats realitzades durant el primer trimestre.

Però no els va ser fàcil trobar el tió! Van haver de resoldre tot un seguit de pistes i enigmes per acabar descobrint que es trobava en un dels despatxos del Centre Cultural. Després van haver d’anar a buscar fruita per alimentar-lo i deixar-lo digerir un parell de dies fins que finalment van poder fer-lo cagar.

Tota una experiència nadalenca per a un grup d’infants i adolescents que creix i es consolida cada vegada més.

Bones festes a tothom!

Alba Angelats – Espai Socioeducatiu El Trencaclosques

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.