Us informem de la setmana Transitar sobre orientació i transicions educatives. La setmana arrenca el proper dia 22 de gener a les 11 amb la inauguració de l’exposició Transitar, orientar-se en un món canviant, que podreu visitar fins el diumenge 27 al Centre d’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, Barcelona) i participar en les diferents activitats programades.

L’exposició forma part de l’estratègia d’orientació i suport a les transicions educatives que impulsa la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona per lluitar contra l’abandonament escolar prematur i promoure l’educació al llarg de la vida en tota la seva amplitud.

A més, el divendres 25, podeu participar al TransitarLab sobre resiliència (inscripció prèvia aquí) i assistir al diàleg sobre èxit i fracàs amb Andreu Rifé (músic i actor), Curro Claret (dissenyador) i Gemma Ventura (periodista).

Podeu consultar tota la informació de la setmana Transitar aquí.

 

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.