El passat dijous 12 de setembre va començar el nou curs escolar 2019-2020. A Vilanova hi ha matriculats un total de 1.297 alumnes a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa, a les escoles de primària Mestres Munguet-Cortés i La Falguera i a l’Institut Vilanova. Pel que fa al professorat enguany són 114 docents.

Benvinguda als docents

I el dimarts 10 de setembre, va tenir lloc una trobada amb el professorat dels quatre centres educatius del municipi al Centre Cultural. L’Alcaldessa, Yolanda Lorenzo, i la nova Regidora d’Educació, Sara Iglesias, van obrir l’acte que va servir per presentar a tots els i les docents el personal tècnic, serveis i equipaments municipals. A la trobada també hi van assistir tres tècnics municipals d’educació i serveis socials i el tècnic mancomunat del Crític.

Comments

Comments are closed.