Avui, dilluns 30 de setembre de 2019, obrim de nou les portes de l’Espai Socioeducatiu El Trencaclosques, a Vilanova del Vallès. Engeguem un nou curs ple de novetats i propostes, amb quinze infants entre 5 i 12 anys, per començar i a créixer al llarg dels propers mesos.

Això és el que fem al Trencaclosques: acompanyem el creixement i el desenvolupament dels infants reforçant habilitats socials, hàbits personals, destreses comunicatives i de relació en grup, l’expressió de les emocions i reforcem actituds de convivència i d’autoestima. Però tot això com es treballa?

Us ho expliquem: quan els nens i nenes surten de l’escola vénen al Trencaclosques i, primer de tot, ens saludem i dediquem una estona a berenar (hàbits d’higiene i d’alimentació saludable), una segona estona a l’espai tranquil (fer deures, llegir, jocs de taula), una tercera a l’activitat del dia relacionada amb el centre d’interès (que ja us explicarem) i un quart moment per a la cloenda i el comiat amb una relaxació i revisió del dia.

Tot el que passa al Trencaclosques és divertit, educatiu, significatiu i molt viu!

Feliç inici del curs al Trencaclosques a tots els nens i a totes les nenes!

Si voleu informar-vos de l’Espai Socioeducatiu del Trencaclosques: truqueu a Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès (938.459.277)

Comments

Comments are closed.